24.8 C
Barcelona
lunes, septiembre 25, 2023
El mayor directorio de empresas del sector logística y transporte

El port de Barcelona reforça la seva aposta per la Barcelona New Economy en la segona edició

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Port de Barcelona han signat un acord de patrocini per a la propera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc del 5 al 8 d’octubre. El port augmenta la seva aposta de patrocini en la nova edició de l’esdeveniment i tindrà la categoria de BAir Sponsor.

Amb aquest conveni, la institució portuària aportarà la seva experiència en logística i tindrà un paper destacat en BNEW Logistics, un dels verticals per impulsar l’economia. També s’involucrarà en una altra de les noves temàtiques transversals de l’esdeveniment, com la sostenibilitat.

En l’acte de la signatura, que ha tingut lloc a les oficines del port, han estat presents la presidenta, Mercè Conesa, ​​i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW .

Navarro ha agraït “l’estreta implicació de Port de Barcelona que, no només repeteix, sinó que amplia la seva implicació en BNEW, sumant recursos i expertise”. De la seva banda, Mercè Conesa ha destacat “l’aposta decidida per ser un smart port i crear espais d’intercanvi de coneixement que facin possible la innovació i la digitalització, dues palanques molt importants per al desenvolupament de la nova economia”.

Fins a deu àrees temàtiques

Amb un format B2B totalment innovador, 100% professional i híbrid, la cita amplia el seu programa fins a deu àrees temàtiques: mobility, sustainability, talent, science i city, com a novetat, juntament amb logistics, digital industry, ecommerce, economic zones i real estate, ja presents en la primera edició. A la vegada, el CZFB també preveu ampliar el nombre de speakers i passar dels 389 als 700.

BNEW Logistics abordarà qüestions globals com els nous hàbits de consum i la sostenibilitat del transport, la reducció d’emissions, les cadenes de subministrament, SaaS per a la seva democratització, el lideratge femení en el sector i la col·laboració publico-privada en la definició de microhubs urbans.

També assumptes de major profunditat com el canvi climàtic i el seu efecte en les estructures portuàries, la regulació del transport marítim, les possibilitats dels drons per al transport de mercaderies, i d’altres.

Noticias relacionadas

port de barcelona banner23
directorio de la logistica y el transporte
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

PUERTOS Y MÁS Artículos

Últimas Noticias