23.7 C
Barcelona
sábado, mayo 28, 2022
Suscríbete a la revista Port Digital

OnTurtle estrena a La Jonquera-Pont de Molins el seu primer centre translogístic

La xarxa OnTurtle arrenca el 2022 ampliant els seus serveis transfronterers amb el primer Centre Translogístic a Jonquera-Pont de Molins gràcies a l’aliança amb Calsina Carré. Es tracta de 7.000 metres quadrats amb pàrquing vigilat per a camions, serveis integrals, reparació de tendals i pneumàtics, rentat de camió, bossa de càrrega i estació de servei. Ubicat a 12 quilòmetres de la frontera francesa, el centre està obert els 365 dies de l’any les 24 hores.

Segons que explica la companyia, entre els serveis que ofereix destaca la possibilitat d’efectuar cross-docking, una forma de distribució de productes que redueix al mínim els processos de manipulació i emmagatzematge, buscant la via més ràpida i directa per a fer arribar les mercaderies des dels punts de producció al consumidor.

A més, les grans flotes disposen d’un servei de recondicionament de la càrrega, la qual cosa ajudarà a evitar possibles desperfectes durant el trajecte. Finalment, també permet usar terberg per donar mobilitat als remolcs en el mateix espai, de manera que el transportista pugui aparcar la tractora en la zona d’estacionament.

El nou centre logístic que se suma a la nostra xarxa també hi haurà noves places d’aparcament segur, avalat per la European Secure Pàrquing Organisation (Eesporg). En total, suma 400 noves places a Pont de Molins, a 18 quilòmetres de la frontera.

Noticias relacionadas

port bcn
SIL 2022
tech4fleet
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

Últimas Noticias