21.3 C
Barcelona
sábado, junio 10, 2023
El mayor directorio de empresas del sector logística y transporte

Mor als 55 anys l’expresident del consell executiu de la Zona Franca de Barcelona Jordi Cornet

L’ex delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona Jordi Cornet ha mort la nit de divendres passat a l’edat de 55 anys a conseqüència d’una llarga malaltia. Cornet va presidir el consell executiu d’aquest organisme entre gener de 2012 i juny de 2018.

Segons que ha informat el CZFB, en la seva etapa al capdavant de la institució “va liderar projectes tan importants per a l’economia de Barcelona i del seu entorn com la posada en marxa del saló eDelivery Barcelona, centrat en la logística d’última milla, i la projecció del 3D Factory Incubator, que s’ha consolidat avui com la primera incubadora europea d’alta tecnologia en impressió 3D”.

L’actual delegat especial de l’Estat al Consorci, Pere Navarro, qui va assumir el càrrec després de Cornet, ha destacat la trajectòria del seu antecessor i la seva aportació a la transformació del Consorci de la Zona Franca i de la ciutat de Barcelona. “Jordi Cornet ens va deixar un important llegat, marcat per una clara visió de futur i l’aposta per projectes innovadors, i per això ens sentim profundament agraïts i inspirats pel seu treball”.

Diplomat en ciències empresarials per la Universitat de Barcelona, màster en informàtica per l’Institut d’Estudis de Microprocessadors (IEM) i en direcció d’empreses per l’escola de negocis IESE, es va afiliar al Partit Popular de Catalunya l’any 1986, formació de la qual ha estat gerent (1991-1996), coordinador general en diverses campanyes electorals, regidor a l’Ajuntament de Barcelona (1995-2010) i portaveu del grup municipal.

El 2010, es va presentar a les eleccions del Parlament de Catalunya com a número dos del PP per la circumscripció de Barcelona. Va ser elegit diputat i fou designat secretari primer del Parlament a la sessió constitutiva de la cambra per a la IX legislatura. El gener de 2012 va renunciar a la secretaria del Parlament i a l’acta de diputat per ser nomenat pel consell de ministres com a delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca, on va ocupar el càrrec de vicepresident del Plenari i president del comitè executiu.

Noticias relacionadas

port bcn
directorio de la logistica y el transporte
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

PUERTOS Y MÁS Artículos

Últimas Noticias

Suscríbete y recibe contenido especial para tí

NEWSLETTER DE LA LOGÍSTICA, EL TRANSPORTE Y LA NUEVA MOVILIDAD

De lunes a viernes nos tendrás en tu correo

Al suscribirte aceptas nuestra política de privacidad y el tratamiento de datos personales. Leer aquí

Gracias !

Recuerda confirmar tu suscripción desde un correo que recibirás en pocos instantes.