25.8 C
Barcelona
viernes, agosto 12, 2022
banner superior optimizado

La segona edició de BNEW s’estén a la mobilitat, la sostenibilitat i el talent

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona redobla la seva aposta per la nova economia amb una segona edició del BNEW que duplica les àrees a tractar, fins a un total de deu, de les cinc de l’any passat. Així, la Barcelona New Economy Week (BNEW), que se celebrarà del 5 al 8 d’octubre, amplia el seu programa a la mobilitat, la sostenibilitat, el talent, la ciència i la ciutat, a més dels abordats en la primera edició: logística, indústria digital, ecommerce, zones franques i real estate.

En aquest sentit, el delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, ha assegurat que “l’extraordinari balanç del primer BNEW ha constatat la necessitat i la utilitat d’un esdeveniment d’aquestes característiques, cent per cent professional, totalment disruptiu amb un format híbrid físic i virtual”. Navarro ha afegit que “BNEW és una mostra de com el Consorci de la Zona Franca de Barcelona actua com a motor de transformació”.

La segona edició de BNEW seguirà apostant per la internacionalització com a element clau, així com per la generació de negocis a través del networking virtual, potenciat amb intel·ligència artificial, “casant interessos i posant en contacte de manera directa a l’oferta i la demanda”. Igualment, a l’espai del BVillage les empreses participants podran presentar els seus productes per videoconferència o interrelacionar-se amb els assistents.

L’organització espera passar de les 128 empreses presents en la primera edició a les 400 en la segona. També preveu ampliar el nombre de speakers, passant dels 389 als 700 en aquesta nova edició.

Un altre eix central de BNEW seguirà sent l’emprenedoria i la innovació, obrint l’espai a les startups que operin en alguna de les àrees temàtiques de l’esdeveniment. L’any passat BNEW va comptar amb la presència de 52, d’entre les que se’n van guardonar cinc (una de cada sector).

La directora general del Consorci, Blanca Sorigué, considera que “BNEW és l’únic escenari que permet generar sinergies i negoci entre empreses de sectors molt diferents”. “Tornarem a situar Barcelona en el focus de la innovació mundial, enguany a més amb una nova proposta d’experiència física que ens permetrà gaudir de la ciutat i de la recuperació de la normalitat”, ha afegit.

Noticias relacionadas

port bcn
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

Últimas Noticias