7.3 C
Barcelona
miércoles, febrero 1, 2023
banner superior optimizado

La Barcelona Woman Week aplega 50 ponents per la igualtat de gènere a la indústria

La Barcelona Woman Acceleration Week (BWAW) reunirà mig centenar de ponents de “primer nivell, de diferents àmbits i amb perfils molt diferenciats”. Organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i la Fundació Incyde, la cita es celebrarà de forma virtual els pròxims 3, 4 i 5 de març. L’objectiu és accelerar i dinamitzar la paritat de gènere i la igualtat d’oportunitats de la dona en la indústria.

Segons explica el CZFB, “l’esdeveniment es caracteritza pel seu caràcter transformador i per dirigir-se a un ampli públic, tant femení com masculí”. El BWAW comptarà amb la participació de figures rellevants, com José Luís Rodríguez Zapatero, expresident del Govern; Clara Arpa, presidenta del Pacte Mundial de Nacions Unides per a Espanya; i Beatriz Corredor, presidenta de Red Eléctrica de España.

Dones líders i pioneres

Al llarg dels tres dies es posarà en valor el paper de la dona en el sector industrial i empresarial de la mà de dones referents en el seu sector i també pioneres en àmbits tradicionalment masculins. En aquest sentit, destaquen Mercè Conesa, presidenta del port de Barcelona; Begoña Lasagabaster, representant de l’ONU Dones a Tunísia i Líbia; i Lucía Pombo, pilot d’avions i influencer.

En línia amb la intenció dels organitzadors d’involucrar tots dos gèneres per aconseguir una transformació real, el panell de speakers està format de forma paritària. Així, hi participaran Jesús Hernández, director d’Accessibilitat i Innovació de la Fundació Once; Pere Navarro, delegat de l’Estat al CZFB; Miguel Lorente, assessor del vicerectorat d’Igualtat de la Universitat de Granada; així com Jorge Brown, vicepresident de l’Advanced Leadership Foundation.

La directora general del CZFB, Blanca Sorigué, posa en valor la varietat de perfils que “permetran abordar la problemàtica des de diferents perspectives”. I apunta a la importància del networking digital com “l’eina que posarà en contacte a persones de sectors diferents amb una mateixa voluntat, la de contribuir al progrés de la igualtat de gènere”.

Noticias relacionadas

port bcn
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

Últimas Noticias