20.7 C
Barcelona
miércoles, mayo 25, 2022
Suscríbete a la revista Port Digital

El Saló Internacional de la Logística de 2022 serà més tecnològic i sostenible

La 22 edició del Saló Internacional de la Logística tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny de 2022, després de dos anys d’absència a causa de la situació sanitària. Ho ha confirmat aquest dimarts el seu organitzador, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona. La principal trobada del sector logístic al sud d’Europa i la Mediterrània presenta un nou logotip per a una trobada que comptarà amb major presència de noves tecnologies amb l’objectiu d’impulsar el networking.

Aquest és el nou logotip del Saló Internacional de la Logística, que identifica la 22 edició que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny.

Així, el SIL 2022 ha creat una aplicació que facilitarà la transmissió de dades entre expositors i visitants només amb escanejar els codis QR. El networking se seguirà fomentant mitjançant un speed dating que permetrà mantenir més de 5.000 reunions ràpides entre empreses del sector.

El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, destaca que “l’entitat segueix apostant per la logística amb l’organització de l’única fira que des de 1998 reuneix a tota la supply chain i que s’ha consolidat com el referent del sector així com la trobada anual líder al sud d’Europa i el Mediterrani”.

En aquesta edició, l’esdeveniment aposta per reforçar el seu compromís amb els ODS de Nacions Unides. A més d’estar representats al Congress, s’utilitzaran materials sostenibles en els estands i es lliurarà el premi a l’empresa amb millors pràctiques sostenibles i a l’empresa carregadora amb millors pràctiques. A més, el saló integra dins de la seva oferta l’eDelivery Barcelona, que comptarà amb una zona d’exposició dedicada a l’última milla i al comerç electrònic.

El SIL 2022 potenciarà també la seva àrea de coneixement i la innovació a través de l’Startup Innovation Hub i seguirà comptant amb la primera acceleradora firal del sector logístic que assolirà ja la seva tercera edició, a més de lliurar també el premi a la millor innovació de la fira.

“En aquesta nova edició, la innovació tindrà un component més important que mai. En els últims dos anys la logística ha adquirit un major pes en l’economia global i en aquesta primera edició després de l’arribada del covid volem reforçar el nostre paper com a pont internacional de negocis entre Europa, Amèrica Llatina i els països del Mediterrani”, ha assenyalat Blanca Sorigué, directora general del CZFB i de SIL.

Noticias relacionadas

port bcn
SIL 2022
tech4fleet
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

Últimas Noticias