11.1 C
Barcelona
martes, enero 31, 2023
banner superior optimizado

L’activitat als aeroports de Lleida i d’Andorra-La Seu creix un 40% al febrer

L’any 2021 arrenca amb bones xifres als aeroports de Lleida-Alguaire i d’Andorra-La Seu, gestionats per la Generalitat. D’una banda, a Lleida aquest mes de febrer hi ha hagut un total de 3.054 operacions, el que suposa creixement del 40% respecte al mateix mes de l’any anterior, situant-se com el setè aeroport de l’Estat espanyol amb més operacions.

Pel que fa al de la Seu, les operacions al febrer arriben a les 759, un 40% més també que el mateix mes de 2020. Aquestes dades situen aquesta instal·lació per sobre del de Corunya o la Palmar, quedant el número 22 en relació als aeroports espanyols.

Per a Aeroports de Catalunya, el nombre creixent d’operacions als dos aeròdroms és “senyal del bon moment d’aquestes infraestructures en un moment difícil per al món aeronàutic ja que aquest creixement és, en relació a l’any anterior, previ a la pandèmia de covid”.

A nivell industrial, l’aeroport de Lleida-Alguaire acaba d’inaugurar una nova plataforma de cinc hectàrees que s’està començant a omplir amb més aeronaus comercials que venen a fer-ne el manteniment. La setmana passada van arribar dues més de companyies diferents, Oman Air i KLM. A més, està previst que a l’abril comenci l’escola de mecànics aeronàutics EFAV, que complementarà l’activitat de formació.

Per acabar, BAA Training segueix incrementant la seva activitat amb la incorporació d’un grup de més de 20 alumnes de Turkish Airlines que se sumen a la plantilla d’alumnes ja existents.

Pel que fa als vols comercials d’Alguaire, Air Nostrum consolida l’activitat tot l’any els divendres i els diumenges. D’altra banda, segueix l’activitat xàrter i d’aerotaxis a l’aeroport: aquest divendres aterrarà a Lleida un avió de Ryanair amb destinació a Albània i també es realitzen altres serveis internacionals d’aerotaxi.  

Noticias relacionadas

port bcn
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

Últimas Noticias