11.1 C
Barcelona
martes, enero 31, 2023
banner superior optimizado

El port de Tarragona reprèn la promoció de l’activitat de creuers

El port de Tarragona treballa per consolidar-se com a destinació regular de turisme de creuers “en una estratègia de promoció que ha guanyat pes a mesura que la pandèmia ha anat afectant el funcionament normal del sector”. Així, ha difòs un audiovisual d’uns 25 segons, Nothing moves without you, que reforça l’atractiu del territori i fa una crida al sector turístic per conèixer la destinació de Tarragona.

Segons informa l’autoritat portuària, l’objectiu és mantenir el posicionament en el mapa dels creuers i en el programa de les principals navilieres. La campanya, sota la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada, es desplega per encarar les futures temporades “amb el desig de reprendre l’activitat quan els efectes de la pandèmia i la normativa ho permetin”.

De moment, l’enfocament de les activitats creuerístiques a Tarragona passa per “mantenir una vigilància constant per aprofitar les oportunitats presents i futures, i treballar per garantir les mesures de seguretat”. L’aturada de l’activitat creuerística durant el covid ha obligat a reorientar les accions de promoció que “a més de donar suport a l’acció comercial, han consistit a fer valdre el territori i preparar el retorn del sector amb la millor posició possible”.

L’equip de creuers del port ha celebrat reunions, conferències i trobades virtuals en les fires per estar presents en els centres neuràlgics de la comunitat de creuers. A més, ha estat pioner a l’Estat en l’organització del primer webinar sobre l’adaptació del sector a les noves mesures de seguretat derivades de la pandèmia.

L’autoritat portuària recorda que el nou moll de Balears, on s’està invertint 27 milions d’euros, també ha estat un argument de pes. El nou espai de 4.000 metres quadrats permetrà atracar fins a quatre creuers a la vegada i estarà operatiu a la primavera de 2021.

Noticias relacionadas

port bcn
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

Últimas Noticias