9.6 C
Barcelona
jueves, diciembre 1, 2022
banner superior optimizado

El delegat de l’Estat a la Zona Franca apel·la a la “imperiosa necessitat” d’ampliar l’aeroport

El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, ha insistit en la “imperiosa necessitat” d’ampliar l’aeroport de Barcelona per a convertir-lo en un hub internacional que reactivi l’economia, i es reafirma el potencial de Barcelona com a capital mundial de la nova economia.

Pere Navarro ha afegit que “l’ampliació també és una oportunitat de convertir una de les majors infraestructures de la ciutat en un exemple en matèria d’innovació i sostenibilitat”.

En una sessió virtual per al Cercle d’Infraestructures sota el títol Zona Franca de Barcelona, innovació i indústria 4.0, el delegat de l’Estat al Consorci ha destacat l’aposta del CZFB per la nova economia i la indústria 4.0 amb projectes com la 3D Incubator.

La primera incubadora d’alta tecnologia en impressió 3D, impulsada ja fa dos anys al costat de Leitat i amb l’ajuda de fons Feder, s’inaugurarà el pròxim estiu. Segons Navarro, “es convertirà en un referent de la indústria 4.0, un espai on voldran estar totes les empreses que tinguin la innovació com a prioritat en el seu procés de producció”.

També ha reafirmat el compromís del CZFB amb l’Agenda 2030 i els ODS de les Nacions Unides. Finalment, ha destacat Barcelona com un cas únic en el món per la ubicació de les seves principals infraestructures, ja que “en pocs quilòmetres es concentren el port de Barcelona, l’aeroport i la Zona Franca, la qual cosa dota d’un gran valor logístic a la ciutat comtal”.

Noticias relacionadas

port bcn
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

Últimas Noticias