17.9 C
Barcelona
domingo, septiembre 24, 2023
El mayor directorio de empresas del sector logística y transporte

El Consorci de la Zona Franca preveu ingressar un 2,3% més el 2021

El consell plenari del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha aprovat aquest dimecres el projecte de pressupost per a 2021, amb una previsió de 8,6 milions d’euros de beneficis destinats a la promoció econòmica i 26,9 milions d’euros d’inversió. Així mateix, l’entitat pública ha previst un increment del 2,3% de l’import net de la xifra de negoci el 2021, arribant als 56 milions d’euros.

A la sessió presidida per l’alcaldessa, Ada Colau, s’ha reafirmat l’aposta del Consorci per la nova economia i la indústria 4.0 al 2021. Així, es preveu inaugurar la primera fase del hub tecnològic DFactory BCN, de 17.000 metres quadrats el primer trimestre. El projecte pretén convertir-se en un enclavament de referència mundial per a la nova indústria, atraient multinacionals i start-ups que vulguin aprofitar el potencial de la capital catalana i les instal·lacions de la Zona Franca.

A més, s’iniciarà la segona fase del hub, que ampliarà la superfície fins als 100.000 metres quadrats. D’altra banda, a començaments d’any s’habilitarà l’ampliació del 3DFactory Incubator, la primera incubadora europea de tecnologia 3D inaugurada el 2019, per on han passat 42 empreses, i que espera arribar al centenar el 2024.

També s’ha confirmat la celebració de la segona edició de BNEW, l’esdeveniment híbrid B2B multisectorial que busca posicionar Barcelona com a referent de la nova economia. El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, ha destacat que “després de l’èxit de la primera edició, volem seguir contribuint a crear sinèrgies i generar oportunitats de negoci en un moment clau per a la reactivació econòmica”.

Noticias relacionadas

port de barcelona banner23
directorio de la logistica y el transporte
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

PUERTOS Y MÁS Artículos

Últimas Noticias