24.8 C
Barcelona
lunes, septiembre 25, 2023
El mayor directorio de empresas del sector logística y transporte

El Consorci de la Zona Franca prepara la segona edició del BNEW amb el 22@Network

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i el 22@Network BCN han signat un conveni de col·laboració per a la pròxima edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc del 5 al 8 d’octubre. L’associació del districte empresarial de Barcelona se suma com a partner a la segona edició, que té com a gran objetiu la reactivació de l’economia després de la pandèmia.

En l’acte de la signatura, que ha tingut lloc a les oficines del Consorci, han participat Enric Urreta, president de l’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network BCN, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca i president de BNEW. “L’anterior edició de BNEW va ser un èxit i va demostrar ser una gran plataforma per a la reactivació econòmica. Estem molt orgullosos de continuar sumant col·laboradors compromesos amb el desenvolupament de la nova economia i, especialment, amb convertir Barcelona en la gran cita d’econòmica de l’any”, ha dit Navarro.

Per la seva part, Enric Urreta ha destacat que “tant el Consorci com el districte innovador 22@ són referents mundials que situen a Barcelona en primera posició per a afrontar la reconstrucció social i econòmica postcovid; a Barcelona hem de continuar generant espais de trobada i col·laboració entre tots els actors per a afrontar i superar el difícil escenari actual”.

BNEW, un format híbrid

“En la seva primera edició, BNEW ha aconseguit convertir-se en un esdeveniment de referència a la ciutat amb la presència de ponents i assistents d’arreu del món”, expliquen des del CZFB. Durant les quatre jornades, aquesta cita B2B 100% professional i híbrida va aplegar 10.861 assistents, de 111 països diferents, el 90% en línia. Va comptar amb més de 389 ponents i es van generar 160 hores de contingut en línia, en els cinc sectors d’activitat presents: logística, e-commerce, indústria digital, zones econòmiques i real estate.

Els participants van compartir agendes i es van celebrar 23.271 trobades virtuals mitjançant una innovadora eina de networking virtual basada en intel·ligència artificial.

Noticias relacionadas

port de barcelona banner23
directorio de la logistica y el transporte
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

PUERTOS Y MÁS Artículos

Últimas Noticias