24 C
Barcelona
jueves, junio 8, 2023
El mayor directorio de empresas del sector logística y transporte

El CZFB i la UPF creen la Càtedra Re-Generation UPF sobre reptes globals

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra han creat la Càtedra Re-Generation UPF sobre reptes globals, governança urbana i benestar planetari. L’objectiu de la iniciativa docent és fomentar el coneixement i el debat, transferir les recerques més disruptives i transformar els comportaments socials i les polítiques públiques.

La nova càtedra s’ha formalitzat a través d’un acord entre els màxims responsables de les dues entitats, signat de manera telemàtica per Jaume Casals, rector de la UPF, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB.

Durant la signatura, Pere Navarro ha manifestat que “com a entitat pública estem totalment compromesos amb l’Agenda 2030 i l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l’àmbit industrial. En el context actual és essencial reflexionar sobre els reptes globals i crear aliances que ens permetin avançar en aquest sentit”. Segons Navarro, la col·laboració amb la UPF ajudarà Barcelona a “posicionar-se com una de les ciutats líders en la transició cap a una nova economia basada en la innovació i en la sostenibilitat».

De la seva banda, Jaume Casals ha agraït “l’impuls que el Consorci de la Zona Franca dóna a l’expressió pràctica i a la difusió d’aquest conjunt d’esdeveniments que no poden quedar de cap manera desatesos per la universitat”.

L’acord tindrà una durada de tres anys, durant la qual el CZFB es compromet a aportar 30.000 euros anuals per impulsar la càtedra, amb vocació innovadora i de transferència al teixit empresarial, institucional i associatiu. “Amb aquesta voluntat, se centrarà en la promoció econòmica de la ciutat, i prioritzarà la recerca de nous nínxols laborals de qualitat, en àmbits de futur i amb valor afegit, com poden ser l’economia verda i l’economia digital”, segons els seus impulsors.

Noticias relacionadas

port bcn
directorio de la logistica y el transporte
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

PUERTOS Y MÁS Artículos

Últimas Noticias

De lunes a viernes recibe las noticias de la logística, el transporte y la nueva movilidad
Al suscribirte aceptas nuestra política de privacidad y el tratamiento de datos personales. Leer aquí