14 C
Barcelona
sábado, marzo 25, 2023
banner superior optimizado

El BNEW obre la segona edició del Barcelona Innovation Hub a les startups més disruptives

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha obert aquest dilluns la convocatòria al Barcelona Start-up Innovation Hub en el marc de la segona edició de la Barcelona New Economy Week, esdeveniment híbrid B2B que se celebrarà entre el 5 i el 8 d’octubre.

En col·laboració amb La Salle Technova Barcelona, hi poden participar startups de qualsevol part del món creades en els últims tres anys i que desenvolupin una activitat dins dels sectors presents al BNEW. En aquesta edició, els àmbits d’actuació s’han ampliat a deu: logística, real estate, e-commerce, indústria digital, zones econòmiques, mobilitat, ciència, talent i sostenibilitat.

Les primeres vuit empreses de cada sector podran inscriure’s sense cap cost i les altres comptaran amb un cost de participació reduït.

Segons informa el CZFB, l’objectiu del Barcelona Start-up Innovation Hub es, d’una banda, trobar noves companyies que revolucionin aquests sectors i, d’altra banda, donar-los l’oportunitat de formar part d’un entorn d’innovació, “amb múltiples oportunitats de creació de sinèrgies i generació de negoci mitjançant l’eina BVillage”.

A través d’aquest espai amb un alt component d’intel·ligència artificial, les empreses poden mostrar els seus productes i serveis i mantenir trobades per videoconferència amb assistents de qualsevol part del món.

Així mateix, totes les empreses que en formin part participaran directament en els Premis Millor Innovació BNEW 2021. En la primera edició van ser guardonades Vottun, Rinbo, E4-3D, Oimo i Exum, en un acte que va tenir lloc a l’Estació de França, presidit pel rei Felip VI i el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Per al delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, “aquest espai en un esdeveniment de referència internacional como BNEW és una oportunitat única per a que les empreses que estan començant impulsin el seu creixement i, a la vegada, aporta un gran valor afegit a la trobada per la possibilitat de trobar noves solucions que puguin suposar una revolució en el desenvolupament de la nova economia”.

Noticias relacionadas

port bcn
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

PUERTOS Y MÁS Artículos

Últimas Noticias