24.7 C
Barcelona
lunes, octubre 3, 2022
banner superior optimizado

BNEW encara la seva segona edició amb més de 12.000 participants i 800 ponents d’arreu del món

Amb més de 12.000 empreses inscrites a la segona edició de la Barcelona New Economy Week, la capital catalana torna a ser entre dimarts i divendres d’aquesta setmana el centre de la nova economia global. L’esdeveniment multisectorial en format hídrid que organitza per segon any consecutiu el Consorci de la Zona Franca de Barcelona té un marcat accent internacional: el 35% dels 800 speakers i la meitat dels inscrits són de fora.

En el cas dels assistents, provenen de 145 països diferents, amb una presència destacada de Veneçuela, Colòmbia, Mèxic, l’Equador, Rússia, l’Argentina i el Perú. Així mateix, segons subratlla el CZFB, els organizatdors han treballat perquè el 50% dels ponents siguin dones, aconseguint una paritat real.

La cita crearà un total de 240 hores de contingut al voltant de 10 temàtiques considerades claus en el desenvolupament de la nova economia: logística, real estate, ecommerce, indústria digital, zones econòmiques, sostenibilitat, mobilitat, ciència, talent i ciutat. Totes les sessions s’emetran a la plataforma de manera simultània des de set escenaris emblemàtics de Barcelona: Estació de França, Casa SEAT, Movistar Centre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, La Pedrera, Roca Barcelona Gallery i la Boqueria.

“La primera edició de BNEW va ser tot un èxit però, lluny d’acomodar-nos, hem volgut duplicar temàtiques, speakers i hores de contingut. Des del CZFB estem totalment compromesos amb el desenvolupament de la nova economia i esperem que els propers quatre dies ens serveixin per a consolidar BNEW com l’esdeveniment de referència a nivell global d’aquesta economia 4.0”, ha subratllat el delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro.

El Port de Barcelona, protagonista

El Port de Barcelona s’ha involucrat plenament en l’edició d’enguany de BNEW. Els responsables portuaris participaran en un bon nombre de seminaris i conferències del programa, destacant la presència dels seus representants al BNEW Logistics, que ja va ser un dels eixos verticals de l’edició 2020 i s’ha consolidat enguany com un dels eixos centrals de l’esdeveniment, “reflectint el rol estratègic que la logística està jugant en el creixement econòmic”, afirmen des de l’autoritat portuària.

Els seus ponents oferiran conferències i participaran en taules rodones sobre els diferents aspectes de futur en els quals treballa el Port, com ara digitalització i innovació; canvi climàtic, sostenibilitat i transició energètica; intermodalitat i cadenes logístiques; economia blava; i lideratge femení.

Entre aquestes, destaca la conferència El Port de Barcelona en l’estratègia logística de Catalunya, que el seu president, Damià Calvet, oferirà dimecres amb el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín.

Noticias relacionadas

port bcn
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

Últimas Noticias