24 C
Barcelona
jueves, junio 8, 2023
El mayor directorio de empresas del sector logística y transporte

BCL s’incorpora a la plataforma Mobility Institute del RACC

L’associació Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) s’ha incorporat al Mobility Institute, la plataforma d’investigació creada pel RACC i Deloitte que analitza les noves tendències i models de mobilitat. L’acord respon a l’aposta de BCL per fomentar la mobilitat i la sostenibilitat de la logística, així com per promocionar accions d’innovació que ajudin les empreses a ser més competitives i eficients, econòmicament i mediambientalment.

El Mobility Institute és una plataforma d’entitats públiques i privades que monitoritza l’evolució dels hàbits dels usuaris, els moviments del mercat de la mobilitat, el desenvolupament i la implantació de noves tecnologies i la generació i explotació de dades i nous models de negoci.

El seu objectiu és crear un coneixement útil d’alt valor afegit per a múltiples sectors sobre la mobilitat de les persones i les mercaderies que permeti identificar els canvis que afecten directament la seva activitat i els seus plans de negoci. L’entitat produeix estudis de benchmarking, dades i analítiques, butlletins d’informació internacional, píndoles formatives de tecnologia, etc., així com el Baròmetre de la Mobilitat, un panell d’usuaris quantitatiu que analitza l’evolució dels hàbits de mobilitat.

També ofereix dashboards de dades, indicadors i recursos de mobilitat, organitza el cicle de conferències mobility talks i mobility webinars i crea espais de trobada perquè els seus associats. El Mobility Institute va néixer el 2019 i ja compta amb 45 membres dels sectors de les infraestructures, la distribució, la consultoria, l’enginyeria, les finances, les assegurances i l’administració pública. Actualment en formen part empreses, operadors públics i privats de transport, associacions, ajuntaments i institucions públiques, entre altres.

Noticias relacionadas

port bcn
directorio de la logistica y el transporte
notas de prensa puertos logistica transporte movilidad

Suscríbete a nuestra news diaria
- de lunes a viernes -

PUERTOS Y MÁS Artículos

Últimas Noticias

Suscríbete y recibe contenido especial para tí

NEWSLETTER DE LA LOGÍSTICA, EL TRANSPORTE Y LA NUEVA MOVILIDAD

De lunes a viernes nos tendrás en tu correo

Al suscribirte aceptas nuestra política de privacidad y el tratamiento de datos personales. Leer aquí

Gracias !

Recuerda confirmar tu suscripción desde un correo que recibirás en pocos instantes.