22.7 C
Barcelona
jueves, octubre 17, 2024

banner suscripcion newsletter

Puigneró confia al gironí Pere Vila la direcció general de Ports de la Generalitat

Pere Vila i Fulcarà serà el nou director general de Ports de la Generalitat, organisme adscrit al departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, que dirigeix Jordi Puigneró. Nascut a Girona el 1973, és tècnic especialista d’Hoteleria i Turisme, i tècnic auxiliar d’Hoteleria i Turisme per l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Girona. Vila substituirà en el càrrec a l’ebrenc Joan Pere Gómez, que ha dirigit els ports de titularitat autonòmica des de setembre de 2016.

En l’àmbit de la seva especialitat, Vila ha dirigit l’Escola d’Hosteleria de l’Alt Empordà, on també ha exercit de professor i cap d’estudis.

En el sector públic, ha estat delegat del Govern de la Generalitat a Girona i president de l’Associació pel Desenvolupament de Comarques Gironines (AGI). També ha passat per l’Aeroport de Girona, on ha estat responsable de la gestió de la promoció i l’activitat, a més de membre de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona i representant a l’Autoritat Territorial de Mobilitat de Girona (ATM).

Vila també ha estat alcalde de l’Ajuntament de Llançà entre 2003-2015 i 2017-2019, ha ocupat diverses regidories, i la vicepresidència del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Entre 2015 i 2018 va presidir la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Girona-Costa Brava-Pirineus, així com del Consorci de la Costa Brava. També ha estat vicepresident de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Noticias relacionadas

Últimas Noticias